4/23/2018

Explicit Content : ML (Mambu Lemah)

Wong tua kudune dadi contoh
Tapi kok senenge doyan goroh
Ngaku statuse esih bujangan
Senajan boyoke lagi kumat-kumatan

Jamane wis mlebu jaman edan
Wong tua semakin lupa daratan
Ora eling karo pengeran
Mumpung sugih pekarangan

Sedelat maning jamane wis akhir
Mbokan mengko dadine kentir
Diomongi jebule ngemprah
Dasar wong tua mambu lemah

Duwe bojo, duwe anak, duwe mantu
Ora klalen putune wis ana pitu
Dituturi dasare ora tau nggugu
Cangkeme amba ora duwe untu

Bandane akeh tapi ora tau jariyah
Akhire meriange tambah parah
Adol sawah regane murah
Dasar wong tua mambu lemah

Tidak ada komentar:

Posting Komentar