6/16/2015

Lirik Lagu Tegalan : Kasri


Cintane nyong maring kasri
Kaya geni didamoni
Apa bae enyong gelem nglakoni
Demi kasri langka sing tak wedeni

Senen Kemis tak puasani
Malem minggu tak apeli
Numpak motor awak mambu wangi
Pejaratan bagjane diwani-wani

Nyong cinta niba tangi
Tulung nyong didongani
Nyong cinta niba tangi
Kasri ora ngeladeni

Tuku es nang slawi
Tak sms ora mbalesi
Sing dodol lagi prei
Tak miskol hp ne mati

Alas jati ning jarwani
Tak apeli ora nemoni
Maring guci liwat yomani
Bapane metu nyong diganyami

Cintane nyong maring kasri
Kaya geni didamoni
Apa bae enyong gelem ngelakoni
Demi kasri nyong entek kebo sapi

Tidak ada komentar:

Posting Komentar