2/02/2015

Lirik Lagu Tegalan : Man Warso (Versi Asli)

Man Warso... rika semrawut !
Pacare ponakan dewek direbut
Aja kadiran sawahe amba
Aja kadiran duite saha-hahaha

Man Warso... rika blih nalar !
Wulan ngarep pacar inyong pan tak lamar
Inyong ning jakarta lagi umpul-umpul
Lah ujug-ujug rika nyropot kaya tuyul

Man Warso... rika semrawut....

Rika kolu temen, rika tegel temen
Gawe inyong stress mubeng-mubeng
Putu wis selikur, umur ya meh punjul
Tapi rika utekke ning dengkul

Arep mbojo maning... Sing lemu sing gering
Donge liyane, aja si ning !

(Back to Man Warso, rika blih nalar)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar